Julkisivusaneerauksen prosessi suunnitellaan huolellisesti

Julkisivuremontin suunnittelu

Kaipaako arvokas kotitalonne arvoisensa kunnostuksen vai kyllästyttääkö vanhan betonilaatikon rapistunut ulkoasu? Jos kiinteistösi julkisivu on heikossa kunnossa tai se kaipaa arvoa nostavaa ulkoasun parannusta, autan suunnittelussa.

Osaan yhdistää uutta ja vanhaa. Rakennuksen ulkonäkö voidaan modernisoida vanhaa tyylisuuntausta kunnioittaen. Jotain uutta, jotain vanhaa, ja siten että kaupunkikuvalautakunta ja aluearkkitehti hyväksyvät ratkaisun.

Julkisivuremontti on muutakin kuin ulkoasua piristävä toimenpide. Hyvä julkisivusaneeraus nipistää myös kiinteistön energiankulutusta, kun remontti tehdään paremmilla materiaaleilla ja mahdollisesti lisälämmöneristyksellä.

Kaikki lähtee siitä, että julkisivulle, katolle ja parvekkeille tehdään kattava ja ammattimainen julkisivun kuntotutkimus. Sen saat minun kauttani yhteistyökumppaneiltani, minkä kanssa samanaikaisesti voin aloittaa tulevan remontin suunnittelun. 

Alkuvaiheessa kannattaa tehdä luonnossuunnittelu ja riittävä rakennushistoriaselvitys, minkä lisäksi autan neuvottelussa rakennusvalvonnan kanssa mahdollisista muutoksista. Jos talon ulkonäköä tarvitsee muuttaa, otan selvää mahdollisista kaavamääräyksistä ja rajoituksista. Neuvottelen asiasta rakennusvalvonnassa taloyhtiön toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa voin suunnitella myös erilaisia ulkonäkövaihtoehtoja pienestä piristyksestä radikaalimpaan värimuutokseen.

Mikäli tehdään vain vanhan mallin mukaan uusiksi, sekin onnistuu. Yksittäisiä rakennusmateriaaleja voidaan vaihtaa kestävämpään ilman että vanhaa ulkonäköä muutetaan liikaa – ellei sitä sitten nimenomaan haluta!

Pääkaupunkiseudulla pätevyyteni riittää rakennusvalvonnan määrittelemänä vaativalle tasolle. Perusrakenteiden puolesta voin hoitaa myös rakennesuunnittelun, vaativampiin kantavien rakenteiden muutoksiin voin hankkia tekijän yhteistyöyrityksistäni. Referenssejäni löytyy eniten Hämeenlinnan ja pääkaupunkiseudun väliltä – osa suojelumääräyksiä sisältäviltä alueiltakin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Antti Wennström

 040 726 6151
 asbestihanska@gmail.com

ToimiNTA-ALUE KANTA-HÄMEESTÄ KOKO SUOMEEN

KANTA-HÄME

Hämeenlinna, Lammi, Tuulos, Hauho, Forssa, Riihimäki, Hattula, Hausjärvi, Janakkala, Jokioinen, Humppila, Loppi, Tammela, Ypäjä

PIRKANMAA

Tampere, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Orivesi, Kangasala, Pälkäne, Sastamala, Hämeenkyrö, Akaa, Lempäälä, Ikaalinen, Parkano

 

PÄIJÄT-HÄME

Lahti, Hollola, Asikkala, Orimattila, Hartola, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä, Hämeenkoski

UUSIMAA

Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo, Loviisa, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Sipoo, Tuusula, Vihti

 

Asbestihanska Oy

Y-tunnus: 3112787-2

Visamäentie 33,
13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

 040 726 6151

 asbestihanska@gmail.com  

 

Olemme tukeneet Lapsellista ry:n työtä

Lapsellista ry

Verkkosivut - Opiferum Oy