LINJASANEERAUksen suunnitelmat kaikkiin kohteisiin 

Putkiremontin suunnittelu

Jos taloyhtiössäsi on tulossa putkiremontti eli linjasaneeraus, olen valmis auttamaan sen suunnittelussa läpi sen helppojen ja vaikeiden vaiheiden.

Hyppäsin kouluvuosieni jälkeen lähes heti altaan syvempään päätyyn – toinen vastuutehtäväni rakennusalalla oli putkiremontin työmaamestarina vuonna 2006. Se opetti paljon, ja olen sillä samalla tiellä suunnittelijana 16 vuotta myöhemminkin.

Minulta onnistuu putkiremontin hankesuunnittelu ja toteutussuunnittelu, niistä arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu ja pääsuunnittelu – pienemmässä hankkeessa voin olla myös rakennuttajakonsultti ja valvoja. Onnistunut putkiremontti lähtee siitä, että tehdään hyvä hankesuunnitelma. Jos sinulta löytyy jo sellainen, voin auttaa sen viemisessä maaliin asti.

LUE LISÄÄ PUTKIREMONTIN ERI VAIHEISTA

Ilmainen tunti taloyhtiölle

Pääkaupunkiseudulla minut on kelpuutettu vaativan luokan hankkeisiin eli myös haastavampiin vanhoihin rakennuksiin. Eniten olen tietysti tutustunut suunnittelun, tutkimusten ja kartoitusten kautta 1960-70-lukujen kiinteistöihin, joiden rakenteet ovat pikkuhiljaa tulleet erittäin tutuksi.

Projekti vaatii aina sekä neuvottelukykyä että joustoa, mutta myös omien valintojen perustelua osakkaille ja hankkeen muille osapuolille. Olen tottunut kävijä myös yhtiökokouksissa, joissa osasta myös soraääniä. Osaaminen mitataan varsinkin silloin, kun tulee hankala paikka. Pitää kertoa selkeästi ja perustella, miksi olemme taloyhtiön hallituksen kanssa päätyneet tällaiseen ratkaisuun.

Tavoitteena on tehdä asukkaiden viihtyvyyttä lisääviä ratkaisuja hyvällä hinta-laatusuhteella sekä leikata rakennuksen energiankulutusta. Valitsen järkevät perusvaihtoehdot taloyhtiölle, jonka jälkeen autan myös osakkaan omien haaveiden toteuttamisessa eli pääurakasta poikkeavissa muutostöissä.

Voin siis hoitaa kolme roolia: pääsuunnittelija, arkkitehtisuunnittelija, rakennesuunnittelija. Voin tehdä  myös palokatkosuunnittelun toteutusvaiheessa. Lisäkseni toteutukseen tarvitaan LVI-suunnittelija ja sähkösuunnittelija. Niitä voit kysyä myös minun kauttani. Osaan keskustella sekä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden että asukkaiden kieltä – jokaisella on omat tarpeensa pitkän hankkeen aikana.

KIINNOSTUITKO? PYYDÄ TARJOUS

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Antti Wennström

 050 471 8582
 antti.wennstrom@asbestihanska.fi

ToimiNTA-ALUE KANTA-HÄMEESTÄ KOKO SUOMEEN

KANTA-HÄME

Hämeenlinna, Lammi, Tuulos, Hauho, Forssa, Riihimäki, Hattula, Hausjärvi, Janakkala, Jokioinen, Humppila, Loppi, Tammela, Ypäjä

PIRKANMAA

Tampere, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Orivesi, Kangasala, Pälkäne, Sastamala, Hämeenkyrö, Akaa, Lempäälä, Ikaalinen, Parkano

 

PÄIJÄT-HÄME

Lahti, Hollola, Asikkala, Orimattila, Hartola, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä, Hämeenkoski

UUSIMAA

Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo, Loviisa, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Sipoo, Tuusula, Vihti

 

Asbestihanska Oy

Y-tunnus: 3112787-2

Visamäentie 33,
13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

 050 471 8582

 antti.wennstrom@asbestihanska.fi  

 

Olemme tukeneet Lapsellista ry:n työtä

Lapsellista ry

Verkkosivut - Opiferum Oy