Muita palveluitamme

Muut palvelut

Onko sinulla joku muu kuin asbestiin, purkuun, putkiremonttiin tai julkisivuremonttiin liittyvä tarve? Voin auttaa.

Minulta tai kauttani saatavia palveluja ovat muun muassa:

  • Muu suunnittelu – aina ei tarvita suurta, vaan vaikkapa juuri sopiva uusi jätekatos taloyhtiön pihalle. En ole nuuka arkkitehti, kyllä minulta siihen rakennuspiirustus ja lupakuva hoituu.
  • Valvonta – märkätilaremontti tulee joskus eteen nopealla aikataululla esimerkiksi vesivahinkojen takia. Joskus taloyhtiö tekee pintaremontteja myös putkiremontin ulkopuolella. Taloyhtiön etu on, että märkätilaremontti valvotaan asianmukaisesti. Teen Hämeenlinnassa ja lähikunnissa märkätilaremonttien ja salaojaremonttien valvontaa taloyhtiöille. Työn eri vaiheet tarkastetaan ja niistä toimitetaan kirjallinen raportti. Tarvittaessa olen myös asianmukaiset paperit laativa turvallisuuskoordinaattori, ja märkätilaremontteihin voin tehdä myös rakennepiirustukset. Julkisivusaneerausten ja uudiskohteiden valvonta yhteistyökumppanieni kautta.

  • Kuntoarviot ja kymmenvuotissuunnitelmat – hyvin hoidettu taloyhtiö varautuu tuleviin korjaustarpeisiin ajoissa sekä remonttien ajoitusten että talouden suhteen. Yksi tärkeä vaihe kokonaisuutta on se, että kuntoa tarkkaillaan asianmukaisesti ammattilaisten toimesta. Usein ensimmäinen askel on kuntoarvio, johon osallistuvat rakennustekniikan asiantuntija, sähköasiantuntija sekä LVI-asiantuntija. Nykytila kartoitetaan ja valokuvataan, jonka jälkeen havainnot kootaan yhdeksi asiakirjaksi. Tämän perusteella suositellaan tulevia korjauksia sekä tarvittavia lisätutkimuksia. Kuntoarvioon sisältyy PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma kustannusarvioineen. Teen kuntoarviot yhteistyössä paikallisten LVIS-asiantuntijoiden kanssa. Toimitilahuoneistojen kuntoarviot RT 103097, Toimitilakiinteistön kuntoarvio. Kuntoarvioijan ohje mukaan. Rivitalojen ja kerrostalojen kuntoarviot RT 103003, Asuinkiinteistön kuntoarvio. Kuntoarvioijan ohje mukaan. Kauttani tuleviin kuntoarvioihin myös silmämääräinen tiivistelmä kiinteistön asbestista ja haitta-aineista.

  • Rakennuspiirustusten digitointi – hoidan tarvittaessa sinulle vanhojen piirustusten päivittämisen paperilta sähköiseen muotoon. Digitointiin voidaan yhdistää myös esimerkiksi kylpyhuoneiden kalusteiden päivittäminen, mikäli niiden järjestykset ovat osakasmuutoksissa muuttuneet

  • Ikkunoiden kuntoarvio – kiinteistön ikkunoiden kunto tutkitaan riittävän kattavalla otannalla, kun pitää arvioida kuinka paljon ikkunoilla on ikävuosia jäljellä, ja riittääkö niiden kunnostus vai pitääkö ne uusia.
  • Historiaselvitys – Jos tarvitset julkisivuremontin hankesuunnitteluvaiheeseen asiakirjan, jossa on tutkittu talon alkuperäinen tyyli, naapuruston tyyli, kaavamääräykset sekä se, miten naapuruston taloja on rakennettu. Tämä auttaa myös mahdollisten muutosten hakemisessa, kun olet uusimassa esimerkiksi ikkunoita tai parvekkeita.
  • Rakennuksen kuntotutkimus, rakennuttaminen, valvonta, sisäilmatutkimus, lämpökamerakuvaus, kosteusmittaus, rakennetekninen tutkimus, maaperän haitta-aineselvitys, PIMA (pilaantuneen maan kunnostuksen valvonta, ympäristölupaehtojen edellyttämä velvoitetarkkailu, kantavuusmittaus, inframittaus, maaperätutkimus, inframittaus, rakennusmittaus, kiviainelaboratorio – kysy!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Antti Wennström

 040 726 6151
 asbestihanska@gmail.com

ToimiNTA-ALUE KANTA-HÄMEESTÄ KOKO SUOMEEN

KANTA-HÄME

Hämeenlinna, Lammi, Tuulos, Hauho, Forssa, Riihimäki, Hattula, Hausjärvi, Janakkala, Jokioinen, Humppila, Loppu, Tammela, Ypäjä

PIRKANMAA

Tampere, Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, Orivesi, Kangasala, Pälkäne, Sastamala, Hämeenkyrö, Akaa, Lempäälä, Ikaalinen, Parkano

 

PÄIJÄT-HÄME

Lahti, Hollola, Asikkala, Orimattila, Hartola, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä, Hämeenkoski

UUSIMAA

Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo, Loviisa, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Sipoo, Tuusula, Vihti

 

Asbestihanska Oy

Y-tunnus: 3112787-2

Visamäentie 33,
13100 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

 040 726 6151

 asbestihanska@gmail.com  

Verkkosivut - Opiferum Oy